Blog

Top 5 aplicatii monitorizare fitness

Top 5 aplicații monitorizare fitness Telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil și îl purtăm cu noi peste tot.  În ultimii ani, i s-au alăturat nenumărate brățări fitness, ceasuri inteligente și alte deviceuri de tracking, menite să monitorizeze activitatea sportivă, ritmul cardiac, somnul, aportul de calorii și consumul acestora șamd. Care este cea mai bună aplicație de monitorizare fitness? Este greu de spus, depinde de foarte mulți factori (ușurința utilizării, interfața, conectivitatea cu alte deviceuri .

Pregatirea pentru maraton

Pregatirea pentru maraton Pregatirea pentru maraton este o provocare, dar ar trebui să fie distractivă și plăcută. A încheia un maraton este o realizare pe care mai puțin de 1% dintre oamenii din întreaga lume pot spune că au obținut-o. Ești pe cale să devii unul dintre aceștia! Ești alergător începător? Ești deja alergător? Nu ai mai alergat de mult? Oricum ai fi, poți încheia maratonul. Dacă înveți bazele, poți avea șansa unui început. Motivația: Este .
TABATA, antrenamentul de 20 de minute care te ajută să slăbești

TABATA, antrenamentul de 20 de minute care te ajută să slăbești

Antrenamentul Tabata este un protocol de exerciţii de mare intensitate, care are beneficii asupra condiţiei fizice şi asupra pierderii în greutate. Şedinţa de antrenament este foarte scurtă. Seamănă cu CrossFit? Seamănă cu antrenamentul de tip circuit? Este un pic din amândouă. Antrenamentul Tabata este atractiv pentru că economiseşte mult timp. Oferă maximum de avantaje în cea mai scurtă perioadă de timp, rezultatele fiind vizibile rapid. Numele Tabata provine de la persoana care a inventat .