Blog

Top 5 aplicatii monitorizare fitness

Top 5 aplicații monitorizare fitness Telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil și îl purtăm cu noi peste tot.  În ultimii ani, i s-au alăturat nenumărate brățări fitness, ceasuri inteligente și alte deviceuri de tracking, menite să monitorizeze activitatea sportivă, ritmul cardiac, somnul, aportul de calorii și consumul acestora șamd. Care este cea mai bună aplicație de monitorizare fitness? Este greu de spus, depinde de foarte mulți factori (ușurința utilizării, interfața, conectivitatea cu alte deviceuri .

Pregatirea pentru maraton

Pregatirea pentru maraton Pregatirea pentru maraton este o provocare, dar ar trebui să fie distractivă și plăcută. A încheia un maraton este o realizare pe care mai puțin de 1% dintre oamenii din întreaga lume pot spune că au obținut-o. Ești pe cale să devii unul dintre aceștia! Ești alergător începător? Ești deja alergător? Nu ai mai alergat de mult? Oricum ai fi, poți încheia maratonul. Dacă înveți bazele, poți avea șansa unui început. Motivația: Este .
TABATA, antrenamentul de 20 de minute care te ajută să slăbești

TABATA, antrenamentul de 20 de minute care te ajută să slăbești

Antrenamentul Tabata este un protocol de exerciţii de mare intensitate, care are beneficii asupra condiţiei fizice şi asupra pierderii în greutate. Şedinţa de antrenament este foarte scurtă. Seamănă cu CrossFit? Seamănă cu antrenamentul de tip circuit? Este un pic din amândouă. Antrenamentul Tabata este atractiv pentru că economiseşte mult timp. Oferă maximum de avantaje în cea mai scurtă perioadă de timp, rezultatele fiind vizibile rapid. Numele Tabata provine de la persoana care a inventat .
Efectele benefice ale antrenamentului in apă

Efectele benefice ale antrenamentului in apă

„Piscinele sunt medii excelente unde te poți antrena … apa conferă flotabilitate şi rezistenţă, ce permit efectuarea de exerciţii fizice cu un impact minim asupra corpului.” Angela Calder (consultant în performanţă la Institutul Australian de Sport) Dacă piscina este un mediu de antrenament extraordinar, de ce nu este prezentă mai des în şedinţele de reabilitare şi recuperare a clienţilor noştri sportivi? Deşi măsura în care sunt folosite antrenamentele în piscină diferă foarte mult de la .
Cum alegeţi cele mai bune geluri şi batoane energizante

Cum alegeţi cele mai bune geluri şi batoane energizante

Vă aflaţi în faţa raftului cu geluri şi batoane energizante sportive şi vă întrebaţi ce să alegeţi? Nu toate batoanele şi gelurile energizante sunt la fel în cea ce priveşte beneficiile pe care le aduc sănătăţii şi ca suplimente nutritive pentru ca dvs. să obţineţi performanţe sportive remarcabile. Mai jos veţi găsi sfaturi despre cum să le alegeţi pe cele mai bune pentru dvs. Batoane energizante Batoanele energizante sunt adesea o sursă rapidă şi .