Despre Aktiv3 Romania

Despre Kräuterhaus Sanct Bernhard

Înființat în 1903 în Bad Ditzenbach, grupul Kräuterhaus Sanct Bernhard are mai mult de 100 de ani de experiență în dezvoltarea de produse cosmetice și remedii naturale. În producția acestora, sunt folosite exclusiv extracte, esențe și substanțe naturale, în doze maxim admise de autoritățile competente.

Despre Aktiv3

Dezvoltată în 2007 la cererea atleților germani, gama Aktiv³ a fost testată antidoping de laboratoarele de specialitate din Germania. Produsele de nutriție sportivă Aktiv³ sunt deja cunoscute în domeniul fotbalului profesionist, dar și al alergătorilor de performanță, al echipelor de mountain-bike și triatlon. De cele mai multe ori utilizate ca un sfat secret, echipele noastre partenere se bazează pe competența Aktiv³ și sunt recompensate cu locuri fruntașe pe tabela de marcaj. De asemenea, în ligile internaționale Aktiv³ conduce sportivii către succes.

Nutriția sportivă joacă un rol esențial este din ce în ce mai mediatizat, unele echipe din Liga Federală bazându-se constant pe sfaturile consecvente ale experților Aktiv³. De asemenea, în Liga Campionilor și cea Europeană se folosește Aktiv³ înainte, în timpul jocului, precum și în perioada hotărâtoare de regenerare.

Specialiștii în nutriție sportivă Aktiv³ sunt prezenți la cele mai importante jocuri, explică și consiliază meticulos jucătorii în legătură cu importanța unei alimentații optime. La solicitarea responsabililor oficiali ai cluburilor, la momentul actual se găsesc și alți participanți din Liga I în faza de testare a seriei Aktiv³.

Centrul Olimpic de Antrenament din Bayern are încredere în produsele inovative, de calitate și tolerabilitatea ridicată în susținerea și întreținerea atleților/sportivilor săi.

Despre Aktiv3 România

În România, Aktiv³ a fost înființată în 2015 și este furnizor oficial alechipelor de fotbal FCSB și FC Botoșani.

Toate suplimentele alimentare sunt notificate la Ministerul Sănătății și au autorizarea de punere în vânzare pe piața românească.

CONTACT